注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

hey,お幸せに。

 
 
 

日志

 
 

我要打工.!!!  

2010-01-20 01:12:28|  分类: .骆肥不动. |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

      今日1.起来身就觉得今日会好无聊.我都5知点解,只糸觉得今日会过得很无聊.~所以,1.食完早餐(放假咁多日以黎,第1.次食早餐.!),就1.个人去行街了.本来想叫selina陪我的,但我又5忍心,因为个个大笑姑婆琴天做了1.日嘅苦力,人都散架了.所以就自己1.个去行了.行咗1.日,行咗5少地方,咩也都睇1.下,但糸睇中中嘅也就好少,只买咗1.对鞋子和其他乱七八糟的嘅也.. 

      今天刘b去武汉了.

      讲起武汉,我就霖起selina的武汉王子了.哈.! 希望selina可以愿望成真拉.~~

      今日睇中了咗部X3,不过我自己糸5够钱买的.所以我就有1.个好强烈的欲望:

                            去揾兼职做.!!!赚钱.!!!

      当我话比爸爸,妈妈听嘅时候,妈妈嘅第1.反应糸:"做咩做,5好做拉.~" .而爸爸嘅反应就糸,笑住咁同妈妈讲:"我哋个女1.糸发钱寒,1.糸就傻咗.居然又话要打工."跟住就望住我话:"婷,算吧拉你.!哈哈哈"哼.!!!我比佢哋激死了!爸爸,居然仲笑我!乜我话要打工好好笑咩.居然笑我!哼哼哼.~~我听日就即刻就揾兼职!我就要做到比你哋睇.!我5想成日都摊大只手板问你哋摞钱,我先想去打工的.!!居然笑我.

      都糸竹杆好,话比我听边度有兼职做.仲关心我,惊我揾到工会做到好攰,做得好辛苦.放心拉你,我好强壮的.!哈哈哈.~更何况5.辛苦边得世间财呢.~

     我要靠我自己嘅能力去买部X3,叻翻次比你2.个睇.等你哋笑我啊拉.

     我1.定会揾到工做的.而且我1.定会坚持做落去的.!!!

  评论这张
 
阅读(30)| 评论(1)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018