注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

hey,お幸せに。

 
 
 

日志

 
 

i do hate u.!!  

2010-01-21 22:27:47|  分类: .生活点滴. |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

       I do  hate u.!!!!!!!!!!!真糸好鬼死憎你啊.死拉你去.最憎就糸考车噶拉.考咩车姐.次次计划好晒,计划得好美好嘅也都比考车整衰晒.!!!暑假个个旅游糸咁,124去接fox糸咁,连我今次个份工都糸咁.!!!

真糸好憎考车啊!!!!

   本身今日个份工我试工试得好成功噶,连个个店长都赞我.个个店长都安排好晒听日嘅上班时间了,等我话比佢听我可能要几日去考车试.要2.1先去上班,个个店长就话睇下到时情况点再决定叫5叫我翻黎.咁姐糸好摆明叫我5洗做拉.考车!!!!憎死了.!!!!

   好难得同个几个店员好好倾.特别糸啊飞同啊丹.而我又觉得我好中意呢份part-time.

   而爸爸同妈妈只糸1.味咁讲梗糸考车重要拉,做咩做啊.你哋2.个知咩也啊.考车!考车!你哋知5知我最憎就糸考车啊.!!

   对开车真糸1.d兴趣都无啊.!

  

  评论这张
 
阅读(34)| 评论(8)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018